Καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού μας Ice cream Games ???

Καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού μας
Ice cream Games ???
‪Την Τρίτη το απόγευμα τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας, μας παρουσίασαν με έναν διαφορετικό τρόπο πώς μπορούμε να γυμνάσουμε το σώμα μας διασκεδάζοντας!‬
Φτιάξαμε λοιπόν ένα πεντανόστιμο παγωτό με τα χεράκια μας. Δεν ήταν όμως τόσο εύκολο όσο σας ακούγεται…! Για να φτιαχτεί το παγωτό μας έπρεπε να περάσουμε από μια σειρά δοκιμασιών!
Περάσαμε από τη σκάλα αναρρίχησης, πηδήξαμε με φόρα από τα bosu, τρυπώσαμε κάτω από εμπόδια, ανεβήκαμε στο τραμπολίνο και φτάσαμε στον ουρανό, τρέξαμε με προσοχή μέσα από τον ¨τουβλένιο¨ διάδρομο και στο τέλος καταφέραμε να μεταφέρουμε με μεγάλη προσοχή το γάλα και τη ζάχαρη στο γιγάντιο μίξερ μας. Δεν ξεχάσαμε να προσθέσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις, σοκολάτα, φράουλα, φιστίκι, μπανάνα! Και όλα αυτά τα πετύχαμε με ευκολία, καθώς όλη τη χρονιά γυμνάσαμε και δυναμώσαμε το σώμα μας με τη βοήθεια της κυρίας Κωνσταντίνας, της γυμνάστριάς μας.
Konstantina Chatzinikou
Ήταν σίγουρα η πιο απολαυστική γιορτή του καλοκαιριού!
…Και να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς μας που στο τέλος μάς βοήθησαν να προσθέσουμε στο μίξερ κι άλλα υλικά για να γίνει το παγωτό μας ακόμη πιο νόστιμο!
…enjoy! ??

Mοιραστείτε το:

Powered by Πρόταση Action